Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la faţa locului Cratere în sensul giratoriu din zona Lidl de pe şoseaua Mangaliei din Constanţa. Cine trebuie să le astupe (galerie foto)

ro

19 Apr, 2019 00:00 1951 Marime text
Străzile din municipiul Constanţa nu duc lipsă de gropi. Muncitorii de la Primărie lucrează de zor înainte de startul sezonului estival pentru a-i întâmpina pe turişti cu drumuri drepte. Dar iată că pe un drum care leagă oraşul de sudul litoralului lucrurile nu sunt aşa de „drepte”.
 
Vorbim aici de şoseaua Mangaliei, o arteră intens circulată atât de către constănţeni, cât şi de turişti. Însă două gropi de dimensiuni mari au apărut fix în sensul giratoriu de la Lidl, gropi greu de ocolit sau de evitat. Desigur, zguduiala zdravănă face parte din pachetul pe care îl oferă strada recent asfaltată în momentul construirii sensului giratoriu.
 
Surse din cadrul Primăriei au precizat pentru cotidianul ZIUA de Constanţa că acel drum nu poate fi asfaltat de ei deoarece are un statut special. A fost predat către magazinul Lidl pentru a construi acel sens giratoriu, iar până în prezent nu a fost făcută recepţia înapoi către municipalitate. Desigur, aceştia au mai punctat că societatea ar putea face reparaţiile la drumul respectiv. Magazinul din zona Doraly a fost deschis în anul 21 decembrie 2017. Iar sensul giratoriu a fost gata cu câteva zile înainte de inaugurare.
 
Până se va decide cine va asfalta porţiunea de drum care le dă bătăi de cap şoferilor şi produce daune maşinilor, acele gropi pot creşte în dimensiuni odată cu minivacanţa de 1 Mai, când mii de turişti sunt aşteptaţi în sudul litoralului, iar cum se întâmpla an de an, acel drum va fi foarte aglomerat.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii