Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imaginea zilei Distanța între viață și moarte. Trei tineri au murit într-un accident între Topraisar și Mereni

ro

17 Nov, 2021 13:56 19925 Marime text
Un accident rutier grav, s-a petrecut astăzi, 17 noiembrie, între Topraisar și Mereni.

În urma impactului, trei tineri și-au pierdut viață, iar o altă victimă este în stare gravă, la spital.

Primarul Guriță Dumitru din Mereni a declarat că cele trei victime decedate sunt din localitate de la el.

„Toți tineri, Dumnezeu să îi ierte. Este păcat. Persoana care a plecat la spital este din Topraisar”

Distanța între viață și moarte face diferența. În cazul accidentului din județul Constanța, un autotrism marca Audi, ar fi avut circulat cu aproximativ 150 de kilometri pe ora

 Un studiu realizat de International Transport Forum în 10 țări la nivel mondial arată faptul că numărul de accidente și de victime crește de ficare dată când limitele de viteză legale cresc. Nu există niciun exemplu de scădere a numărului de accidente după o creștere a limitei de viteză.

Oficial de la ISU Constanța 

În jurul orei 11:40, prin apel unic de urgență 112 am fost solicitați să intervim la un accident rutier intre 2 autoturisme pe DJ391 intre localitatile Topraisar si Mereni. Din informațiile primite de la apelant, la fața locului erau 4 victime, din care 3 încarcerate. Din primele momente au fost alocate  2 ASAS , 2 SMURD B , 1 SMURD C , 1 Descarcerare, elicopterul SMURD si 1 echipaj SAJ.

După extragerea persoanelor incarcerate s-a inceput protocolul de resuscitare, dar, din păcate, cele 3 persoane au fost declarate decedate la fața locului. Ce-a de-a 4 victima a fost transportată de echipajul SAJ la spitalul județean Constanța, aceasta fiind in stare critică.

Citește și: LIVE. Județul Constanța Trei bărbați au murit și unul este rănit grav în urma unui accident rutier între Topraisar și Mereni (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii