Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IJJ Tulcea „Meseriaș” în amenajări interioare s-a făcut nevăzut după ce a primit un avans pentru o lucrare

ro

10 Nov, 2020 12:01 1690 Marime text

  •  Bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere.
Un bărbat care pretindea pe o rețea de socializare faptul că execută lucrări de amenajări interioare, s-a făcut nevăzut după ce a primit un avans de 1.000 de lei pentru executarea unei astfel de lucrări.

Sâmbătă, în jurul orei 16:20,  jandarmii tulceni au fost solicitați să intervină pe strada 1848, unde un bărbat a reclamat un conflict între două persoane.

Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat un bărbat care a declarat faptul că în data de 25 octombrie, a.c, a luat legătura  telefonic cu un alt bărbat în vederea executării unei lucrări de amenajare interioară, precizând totodată faptul că bărbatul în cauză pretindea executarea acestor tipuri de lucrări prin intermediul unei rețele de socializare.

În urma convorbirii telefonice, cei doi s-au întâlnit pentru a merge împreună la apartamentul deținut de persoana vătămată în vederea stabilirii lucrării ce urma a fi executată. Bărbatul care urma să execute lucrarea de amenajare interioară a cerut persoanei vătămate un avans, constând în suma de 2.000 de lei, dar nu a primit decât 1.000 de lei, urmând ca în ziua următoare să înceapă lucrarea și să primească restul de bani.

Persoana vătămată a declarat oamenilor legii că bărbatul în cauză nu a mai venit să execute lucrarea la apartament și nici nu i-a mai răspuns la telefon.

Prietenii persoanei vătămate au reușit să stabilească o întâlnire cu persoana reclamată sub pretextul executării unor lucrări de amenajări interioare pe strada 1848. În acel moment, și-a făcut apariția și persoana vătămată, cerând explicații bărbatului, care a declarat că nu îl mai recunoaște și că nu își aduce aminte de vreo înțelegere cu acesta.

Persoana în cauză a declarat jandarmilor că nu l-a recunoscut pe bărbat din cauza  măștii de protecție, însă după ce a fost condus la sediul Poliției, acesta și-a dat seama că îl recunoaște și că într-adevăr îi datorează suma de 1.000 de lei.

Bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere.

Sursa foto: Facebook/ Jandarmeria Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii