Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR. Polițiștii din Prahova sunt în căutarea unei fete care a dispărut de la școală

ro

12 Mar, 2018 21:32 1217 Marime text
Polițiștii din Prahova caută o minoră, de 12 ani, care a plecat astăzi de la o școală din Câmpina și nu a mai revenit. Cei care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugați să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție, precizează IGPR.

La data de 12 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au fost sesizați că, în aceeași zi, minora Omaci Mihaela Florina, în vârstă de 12 ani, a plecat din Câmpina, de la școala unde învață și nu a mai revenit.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea minorei.

Minora are 1,20 m, constituţie atletică, ten deschis, ochi căprui, păr şaten, de lungime medie, era îmbrăcată cu uniforma școlară, o geacă neagră și ghete roz.

În momentul plecării de la școală, era însoțită de o altă minoră cu următoarele semnalmente: înălțime aproximativ 1,68 m, greutate aproximativ 60 kg, păr negru, ochi căprui, îmbrăcată cu geacă albastră.

”Cei care pot oferi relații care pot conduce la depistarea fetei sunt rugați să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție”, anunță polițiștii.

Sursă foto: IGPR
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii