Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR. Cum se circulă pe drumurile din țară și în ce județe face probleme zăpada viscolită

ro

13 Feb, 2021 07:25 2416 Marime text
  • Se semnalează precipitații sub formă de ninsoare pe artere din județele Arad, Hunedoara, Caraș-Severin, Bihor, Maramureș, Alba, Botoșani și Prahova

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza vizibilității foarte reduse pe carosabil, ca urmare a viscolului puternic și pentru a permite intervenția utilajelor de deszăpezire, în județul Botoșani, circulația rutieră este întreruptă pe trei drumuri naționale (DN24C Ștefănești – Românești, DN29 Săveni – Manoleasa și DN29A Darabani – Rădăuți Prut).
 
Nu sunt anunțate alte drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.
 
La această oră se semnalează precipitații sub formă de ninsoare pe artere din județele Arad, Hunedoara, Caraș-Severin, Bihor, Maramureș, Alba, Botoșani și Prahova.
 
De asemenea, ninsoare viscolită se semnalează acum pe mai multe drumuri dn județele Botoșani, Maramureș, Brașov, Covasna și Argeș.
 
Pentru prevenirea accidentelor de circulație, sfătuim conducătorii auto ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă, să adapteze în permanență viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, mai spune Centrul Infotrafic.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii