Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Acţiune desfăşurată de oamenii legii pentru protejarea pădurilor

ro

28 Oct, 2019 21:58 1505 Marime text
Începând de astăzi, polițiștii Direcției de Ordine Publică - Serviciul Protecția Fondului Forestier și Piscicol desfășoară, timp de cinci zile, o acțiunepe raza județului Bistrița-Năsăud, pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori din fondul forestier național.

 De asemenea, polițiștii verifică și respectarea dispozițiilor legale de agenții economici pe linia achiziției, depozitării, prelucrării și comercializării materialelor lemnoase.

 Acțiunea, ce are loc în perioada 28 octombrie - 1 noiembrie 2019, vizează verificarea a trei ocoale silvice, precum și verificarea activităților desfășurate de nouă agenți economici.

 La acțiune participă și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Alba, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Covasna, Dâmbovița, Mureș, Suceava și Vrancea.

 De asemenea, se acționează în colaborare cu specialiști silvici din cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor - gărzile forestiere Brașov, Cluj, Oradea, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Suceava și Timișoara.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii