Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Iederei din Kilometrul 4 (galerie foto)

ro

27 May, 2013 00:00 3855 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Dale şi borduri sparte, trotuare năpădite de vegetaţie, carosabil crăpat şi, pe ici-colo, cu cratere. Aşa arată strada Iederei din Kilometrul 4. La fel ca şi restul drumurilor din municipiul Constanţa, măcinate de indiferenţă şi bătaie de joc. Strada Iederei se intersectează cu străzile Victor Babeş, Gavril Muzicescu, Ion Slavici, Ana Ipătescu, Nehoiului, cu bulevardul 1 Mai şi Şoseaua Mangaliei. Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa? Cu siguranţă că au trecut pe lângă ele, dar nu le-au văzut din cauza nepăsării faţă de banul public.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii