Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:38 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Eugen Tanţa din cartierul CET (galerie foto)

ro

19 Mar, 2013 00:00 1400 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Una dintre străzile situate în zona CET Constanţa este slt. Eugen Tanţa. Această arteră se intersectează cu străzile  Spiru Haret, Medeea şi Aleea Egretei. Respectivul drum din municipiu nu duce lipsă de aceleaşi comori, adică gropile şi crăpăturile din asfalt, prezente peste tot în Constanţa. Locurile de parcare sunt neasfaltate, iar trotuarele „plâng” în aşteptarea muncitorilor. Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?

Ti-a placut articolul?

Comentarii