Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:10 18 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Dumitru Kiriac din Compozitorilor (galerie foto)

ro

12 Mar, 2013 00:00 938 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

În secolul XXI, în municipiul Constanţa încă mai există străzi, alei, străduţe sau trotuare fără asfalt. Altele au trotuare pe care nu se poate circula. În ediţia de astăzi vom prezenta strada Dumitru Kiriac, care se intersectează cu străzile Rapsodiei şi Eduard Caudella. Strada arată ca un drum de ţară: fără asfalt şi cu buruieni pe margini, care ţin locul trotuarelor. Cu toate că pe stradă se înalţă semeţ doar vile moderne şi frumoase, şi aici am găsit gunoaie şi noroi. Ca să scape de noroi, atunci când plouă, locutorii au adus pietriş, pe care l-au întins în faţa porţilor. Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?

Ti-a placut articolul?

Comentarii