Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, aleea Capidava din cartierul Tomis Nord (galerie foto)

ro

29 Apr, 2013 00:00 1814 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Aleea Capidava se intersectează cu aleile Heracleea, Făt-Frumos, Argeş, cu strada Adamclisi şi bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Este situată în cartierul Tomis Nord şi arată la fel de deplorabil ca şi restul străzilor din municipiul Constanţa. Trotuarele sunt pline de gropi şi crăpături. Carosabilul este şi el în stare proastă, de parcă pe aici nu a mai trecut de ani de zile vreun utilaj de-al primăriei. Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii