Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotelul lui Mazăre, din Madagascar, în top 10 Destinații de lux din zonă

ro

04 Dec, 2021 00:00 4384 Marime text
  • Mantasaly Resort a fost plasat pe locul al doilea în Top 10 Destinații de lux din Madagascar de către site-ul de travelling traveltriangle.com, fiind situat după Andilana Beach Resort.
  • Potrivit site-ului oficial al localului, acesta dispune de o ofertă variată și în ce privește gama sporturilor pe apă, aceasta incluzând kitesurfing, windsurf, pescuit cu sulița, plimbări cu caiacul, sau chiar cu banana.
  • De la revenirea în țară, fostul primar Radu Mazăre a formulat mai multe contestații la executare, prin care a contestat modalitatea prin care a fost adus înapoi în țară, solicitând să i se permită reîntoarcerea în Madagascar.
 
Vești bune pentru fostul edil Radu Mazăre!
 
Mantasaly Resort, hotelul său, a fost inclus recent în Top 10 Destinații de lux din Madagascar, de către un renumit site de travelling internațional.
 
Informația a fost preluată de wowbiz.ro, dar și de alte publicații din presa centrală.
 
Mantasaly Resort a fost plasat pe locul al doilea în Top 10 Destinații de lux din Madagascar de către site-ul de travelling traveltriangle.com, fiind situat după Andilana Beach Resort.
 
Legat de Mantasaly Resort, se arată următoarele pe site-ul internațional: „unul dintre cele mai bune locuri pentru kitesurf din lume, această frumoasă proprietate este situată în partea de Nord a Madagascarului“.
 
„Geografia locului, combinată cu viteza vântului fac ca acesta să fie un loc ideal pentru surfing“, se mai arată pe site-ul de călătorii.
 
Totodată, se face referire la camerele și bungalow-urile disponibile în cadrul resortului, dar și la restaurantul elegant unde se servesc toate felurile de mâncare.
 
Potrivit site-ului oficial al localului, acesta dispune de o ofertă variată și în ce privește gama sporturilor pe apă, aceasta incluzând kitesurfing, windsurf, pescuit cu sulița, plimbări cu caiacul, sau chiar cu banana.
 
Amintim, Radu Mazăre, fostul edil al Constanței, se află în prezent închis, în executarea pedepsei definitive pe care a primit-o de la Curtea Supremă în Dosarul Retrocedărilor din Constanța.
 
Acesta a fost adus din Madagascar pentru executarea pedepsei. De la revenirea în țară, fostul primar a formulat mai multe contestații la executare, prin care a contestat modalitatea prin care a fost adus înapoi în țară, solicitând să i se permită reîntoarcerea în Madagascar.
 
Până în prezent, contestațiile sale au fost respinse de instanțele de judecată din România.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Mazăre cere azi Curții Supreme să-l lase în Madagascar!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii