Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul României Tragedia produsă pe 11 septembrie 2001 a afectat întreaga comunitate internațională

ro

11 Sep, 2021 09:00 1367 Marime text
  • Tragedia produsă acum două decenii a afectat întreaga comunitate internațională, inclusiv țara noastră, printre victimele de la World Trade Center fiind şi patru cetăţeni români.


Guvernul României exprimă întreaga solidaritate cu poporul american, cu ocazia comemorării a 20 de ani de la odioasele atentate teroriste 9/11, din Statele Unite ale Americii, și aduce un omagiu memoriei victimelor, transmițând familiilor acestora și celor apropiați profunda sa compasiune.

Potrivit unui mesaj transmis de Guvernul României, tragedia produsă acum două decenii a afectat întreaga comunitate internațională, inclusiv țara noastră, printre victimele de la World Trade Center fiind şi patru cetăţeni români.

„Guvernul României reiterează cu fermitate faptul că extremismul de orice natură, actele teroriste şi de violenţă sunt inacceptabile.
România, ca stat dedicat comunității transatlantice fundamentate pe respectul pentru democrație, drepturile omului și statul de drept, va continua să rămână angajată, alături de partenerii săi strategici și globali, în eforturile de protejare a valorilor noastre comune“ - se mai arată în mesajul transmis de Guvernul României.

Sursa foto: Facebook/Guvernul României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii