Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupare care ar fi înșelat opt femei din Constanța prin metoda Accidentul, destructurată de polițiști. Suspecții coordonați din închisoare

ro

26 Sep, 2017 09:57 1848 Marime text
Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de înșelăciune prin ,,Metoda Accidentul”, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța i-au identificat pe N.K.-E., în vârstă de 23 de ani, Ș.I., în vârstă de 22 de ani și D.D.-C., în vârstă de 38 de ani din municipiul Galați, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, în intervalul mai-iulie 2016, persoanele în cauză au constituit un grup infracțional organizat alături de alți doi bărbați, S.R., în vârstă de 28 de ani și N.T.-V., în vârstă de 33 de ani, încarcerați în prezent în Penitenciarul Galați.

Membrii grupului infracțional au inșelat un număr de opt femei, cu vârste cuprinse între 67 și 93 de ani, domiciliate pe raza municipiului Constanța, creând un prejudiciu total de 59.960 de lei.

Polițiștii constănțeni au beneficiat de sprijinul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Constanța și al Brigăzii de Operațiuni Speciale Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii