Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Grevă la CT Bus Constanța! Nu se poate asigura transportul în comun la această oră

ro

20 Dec, 2019 07:46 11175 Marime text
CT Bus SA informează publicul călător că, din cauza refuzului conducătorilor auto de a ieși pe trasee, nu poate asigura transportul în comun la această oră în municipiul Constanța.
           
Conducerea CT Bus SA a avut pe parcursul zilei de ieri și în această dimineață mai multe runde de discuții cu reprezentanții conducătorilor auto însă aceștia refuză în continuare să se întoarcă la lucru.
           
„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și sperăm că activitatea va fi reluată în cel mai scurt timp”, transmite CT Bus.

UPDATE 2: Începând cu ora 14.00, transportul în comun se va relua în condiții normale.

UPDATE: Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, va face declarații într-o conferință de presă astazi, 20.12.2019, ora 10:00, în sala de sedințe a Primăriei Municipiului Constanța pe tema refuzului conducătorilor auto de la CT BUS SA de a asigura transportul în comun în municipiul Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alexandru 20 Dec, 2019 11:35 Baaaa când îi văd pe unii cu comentarii de genul să plece daca nu vor să muncească, de unde baaaa sa ia alți șoferi profesioniști cu arestate de transport persoane și categorii aferente, nu vedeți că toți șoferii sunt bătrâni. Daca ii da afara pe ăștia , doar să aducă din Congo că nici în 3 ani nu găsește altii la ce salarii au. Făgădău a dat milioane de euro pentru luminițe, dar să mărească salariile niciodată.
  • Calator 20 Dec, 2019 11:19 Fiecare dintre noi are nevoie de o viata normala ! Acesti oameni lupta prntru o paine nu mai vorbiti voi sa plece ! Câta munca prestează de la ora 3 dimineata pana la 2 dimineata a doua Zi din ture ore lipsite de somn batai de cap cu unele creaturi care urca in autobuze! Șoferi agresati si bătuți la volan ! Soferi astia au rensponsabilitati foarte mari credeti ca este usor sa stai cu volanul in mana! Ne odihnit ne limpezit mananca cand apuca ca trebuie sa plece in cursa! Sa va fie rusine cei care vorbesc din necunostinta de cauza!! Acești oameni nu muncesc ca voi pun borcane pe raioane sau lucrează in fabrici pe benzi !!
  • X 20 Dec, 2019 11:18 Anonimul, dar tu ai munci pe salariu mizerabil în condițiile în care ei au niște responsabilități adică pe noi... știi că autobuzul ăla nu are asigurare casco
  • Andrei 20 Dec, 2019 10:44 “CT Bus anunță publicul călător, care a achitat astăzi călătoria prin SMS, sau sistemul MobilPay Wallet, că li se vor returna sumele plătite.” Dar despre cei cu abonamente ? In nici o tara civilizata transportul public nu face greva spontana
  • ion 20 Dec, 2019 09:57 GREVA ILEGAL Conform articolului 205 din Legea Dialogului Social din 2011, "Art. 205. - In unitatile sanitare si de asistenta sociala, de telecomunicatii, ale radioului si televiziunii publice, in transporturile pe caile ferate, in unitatile care asigura transportul in comun si salubritatea localitatilor, precum si aprovizionarea populatiei cu gaze, energie electrica, caldura si apa, greva este permisa cu conditia ca organizatorii grevei sa asigure serviciile, dar nu mai putin de o treime din activitatea normala." Deci nu se respecta legea.
  • Anonim 20 Dec, 2019 09:53 Acest nume anonim nu mai vorbi aiurea daca nu stii despre ce este vorba , oameni astia au responsabilitati mult mai mare decat tine care stai pe scaun si te plimbi, fiecare dintre noi vrem un trai normal asa si ei lupta pentru painea lor !! Si nu numai asta de se confrunta cu fel si fel de oameni care urca in autobuze !
  • Cristian 20 Dec, 2019 09:12 Sunt oameni care trebuie sa ajungă la munca oameni buni..... Dacă nu vor sa muncească sa plece este simplu.... TOTI avem DREPTURI..dar...și OBLIGAȚII!
  • Tot Eu 20 Dec, 2019 08:58 Poate așa se prinde și geniul de la primărie că salariile și serviciile publice sunt mai importante decât beculetele ce consuma pe bani publici și salariile nesimțite din primărie care nu se regasesc in rezultatele prestate de cei de acolo.
  • anonim 20 Dec, 2019 07:59 sa-i dea afara . daca nu vor sa munceasca .