Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grecul Nikolaos Skantzikas, cu mandatul prelungit în firma Blue Beach

ro

06 Oct, 2020 00:00 2879 Marime text
  • Decizia privind prelungirea mandatului de administrator a fost luată la finele lunii august de către acționarii firmei și a fost publicată recent în Monitorul Oficial al României.
  • „Administratorul are drepturile depline conferite de lege“, se mai precizează în decizia acționarilor.
Cetățeanul grec Nikolaos Skantzikas rămâne administrator al firmei constănțene Blue Beach SRL, pentru încă patru ani.
Decizia privind prelungirea mandatului de administrator a fost luată la finele lunii august de către acționarii firmei și a fost publicată recent în Monitorul Oficial al României.
Astfel, în documentul oficial se arată că hotărârea a fost luată ca urmare a adunării generale extraordinare a asociaților, ce a avut loc la data de 27 august 2020.
Cei ce au luat decizia și, totodată, acționarii firmei sunt Ioannis Skantzikas, cetățean grec ce deține 2%, Teodora Maria Skantzikas, cu 18%, Antonios Gioxas, cu 30% și, respectiv, Aterina Global SRL (reprezentată de administratorul Nicoleta Dogaru), cu 50%.
În acea zi, mandatul de administrator al firmei Blue Beach deținut de Nikolaos Skantzikas a fost prelungit pentru o perioadă de patru ani, care a început să curgă din 27 august 2020.
„Administratorul are drepturile depline conferite de lege“, se mai precizează în decizia acționarilor.
Roxana Cristina Averiti, din Năvodari, a fost împuternicită să efectueze toate demersurile legale pentru aducerea la îndeplinire a hotărârii acționarilor, conform actului citat.

Despre Blue Beach SRL


Firma Blue Beach SRL a fost înființată în anul 2003 și are sediul social în municipiul Constanța, pe aleea Lirei, obiectul de activitate fiind reprezentat de „hoteluri și alte facilități de cazare similare“.
Potrivit Registrului Comerțului, din acționariatul Blue Beach SRL fac parte Aterina Global S.R.L., cu 50% din capitalul social, Skantzikas Teodora Maria, cu 18% din capitalul social, Gioxas Antonios, cu 30% din capitalul social, și Skantzikas Ioannis, cu 2% din capitalul social.
Mai trebuie spus că Ioannis Skantzikas este una și aceeași persoană care, potrivit declarației de avere a lui Radu Mazăre din 2008, a fost împrumutată de fostul edil-șef al municipiului Constanța cu 600.000 de euro.

Citește și:

Schimbări în fosta firmă a soției primarului Făgădău Proaspăt cooptați în afacere, Skantzikas și Blue Beach nu mai sunt acționarii Roxor Black. Cine deține acum toate procentele

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii