Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:00 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gravity Park Constanţa va intra în reabilitare. Care este valoarea contractului

ro

02 Sep, 2017 00:00 1846 Marime text
Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa va achita peste 10.000 de lei pentru executarea lucrărilor de reparaţii generale la Gravity Park Constanţa.
 
În acest sens, va fi organizată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Lucrări de reparaţii generale la Gravity Park Constanţa“, în valoare estimată fără TVA de 10.095,61 de lei.
 
Contractul constă în repararea gardurilor de protecţie de la quarter pipe-uri; înlocuirea plăcilor de tego din spatele rampei u-box, repararea buzelor de intrare la rampele u-box; montarea tablei de protecţie la ollie box pentru skateboarding; înlocuirea plăcilor din tego (lateralele) la rampa tip fun box; repararea scărilor de la piramidă pentru skateboarding; demontarea plăcilor din fibră de sticlă; înlocuirea traverselor rectangulare din metal de la baza rampei; remontarea plăcilor din fibră de sticlă de la quarter pipe-ul pentru skateboard.
 
La acestea se adaugă: înlocuirea a trei plăci tego la rampa de half-pipe; aplicarea de chit semi-elastic, semi-elastic silicon sau fibră de pastă pe rosturile dintre plăcile de metal de la baza rampelor şi dintre plăcile din fibră de sticlă, pentru a aduce calea de rulare la o toleranţă mai mică de 1 mm; nivelarea cu ciment a zonelor de intrare la piramidă pentru skate şi la cele două fun box din zona pentru role, pentru a aduce suprafaţa de rulare la o toleranţă mai mică de 1 mm.
 
Executantul lucrărilor va înlocui şuruburile de fixare la toate rampele la care acest lucru este necesar şi va chitui sau silicona spaţiile dintre plăcile din fibră de sticlă sau ale tablelor de trecere, cât şi ale şanfrenurilor rămase neacoperite cu şuruburi pe plăcile din fibră de sticlă.
 
Lucrările vor fi executate pe baza unui contract. Garanţia de bună execuţie va reprezenta 10% din valoarea contractului fără TVA. Termenul de finalizare a lucrărilor este de maximum 30 de zile de la semnarea contractului.
 
Oferta va fi depusă fizic la sediul RAEDPP Constanţa, până la data de 5.09.2017. Ofertantul declarat câştigător va publica, la solicitarea autorităţii contractante, un catalog în SEAP. Autoritatea contractantă va selecta oferta cu preţul cel mai scăzut ce respectă cantităţile de lucrări din antemăsurătoare.

Ti-a placut articolul?

Comentarii