Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gino Celentano, noul director general al E-Distribuţie Dobrogea SA

ro

27 Jul, 2019 00:00 2265 Marime text
Hotărârea nr. 5 din data 23 aprilie 2019 a Consiliului de Administraţie al societăţii E-Distribuţie Dobrogea SA a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
În şedinţa din data de 23 aprilie 2019, Consiliul de Administraţie al E-Distribuţie Dobrogea SA a luat la cunoştinţă demisia lui Federico Panone din funcţia de director general şi membru în Consiliul de Administraţie, începând cu data de 1.05.2019. Din acest motiv, Consiliul de Administraţie a aprobat numirea lui Gino Celentano, cetăţean italian, în funcţia de director general al societăţii, începând cu data de 1.05.2019.
 
Directorul general va exercita puterile şi atribuţiile astfel cum au fost ele delegate prin Hotărârea Consiliului nr. 7/26.06.2017 şi va înlocui fostul director general în cadrul comisiei desemnate să negocieze un nou contract colectiv de muncă cu sindicatele. Directorul general va avea următoarele puteri şi atribuţii: va reprezenta societatea în relaţiile cu terţii, va subdelega parţial această atribuţie angajaţilor societăţii, fiind răspunzător faţă de societate pentru eventualele prejudicii, în solidar cu mandatarul său; va conduce şi coordona activitatea zilnică a societăţii şi a departamentelor acesteia, în vederea ducerii la îndeplinire a obiectului de activitate al societăţii, precum şi organizarea şi administrarea personalului, cu excepţia acelor atribuţii care revin Adunării Generale a Acţionarilor şi Consiliului de Administraţie conform legii, actului constitutiv, hotărârilor şi deciziilor Adunării Generale a Acţionarilor şi ale Consiliului de Administraţie, precum şi cu excepţia atribuţiilor şi puterilor care au fost delegate de către Consiliul de Administraţie celorlalţi directori, conform hotărârilor acestuia.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii