Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătorit în ajunul Paştelui Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultură din Constanţa, la ceas aniversar

ro

14 Apr, 2012 00:00 3015 Marime text
gheorgheungureanu.jpgEste omul care aduce la Constanţa cele mai de succes spectacole din România. Cel căruia i se datorează sălile pline. Cel care, la fiecare spectacol, trăieşte alături de artişti şi de spectatori emoţia nemijlocită, intensă. Cel care, la finalul spectacolului, îi roagă pe artiştii care i-au îmbogăţit scena să semneze în cartea de oaspeţi a Casei de Cultură.

Directorul Casei de Cultură din Constanţa, Gheorghe Ungureanu, împlineşte astăzi, în ajunul Paştelui, 61 de ani. Din 2002, de când ocupă această funcţie, s-a ambiţionat în permanenţă să aducă la Constanţa noi şi noi spectacole care să fie pe gustul constănţenilor. Uneori, sfidând criza, Ungureanu le face spectatorilor o surpriză: reduce preţul biletelor.

Gheorghe Ungureanu e omul-zâmbet care te întreabă, la finalul fiecărui spectacol, dacă ţi-a plăcut. Pentru el, Casa de Cultură nu este doar locul unde munceşte. E locul unde pasiunea, ingeniozitatea, valoarea îşi dau mâna.

NOTĂ:

Nu aşteptaţi să dea de băut. Directorul Casei de Cultură din Constanţa se află la Timişoara.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vasi 14 Apr, 2012 11:49 Sa va dea Domnul multa sanatate, numai impliniri si sa ne aduceti CULTURA in Constanta! La multi ani maestre!!!
  • samy 14 Apr, 2012 09:14 felicitari,scrie si despre acest OM,din Constanta,cineva....bravo ziua de constanta.