Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gest emoționant Un copil le-a făcut o surpriză pompierilor români care se luptă cu flăcările în Grecia. Despre ce este vorba

ro

13 Aug, 2021 11:08 2066 Marime text
  • Pompierii români din Grecia sunt mișcați de gesturile localnicilor greci, de felul cum aceștia îi privesc și îi salută, îi sprijină. 
Pompierii români se luptă în continuare cu flăcările în Grecia, astăzi ajungând la ziua a șasea.

Ei sunt mișcați de gesturile localnicilor greci, de felul cum aceștia îi privesc și îi salută, îi sprijină. Supriza cea mai mare le-a făcut-o un copil care a venit  cu plăcinte și porumb fiert, drept mulțumire pentru că îi protejau satul

Iată postarea de pe pagina de Facebook a IGSU 

Ne-au mișcat gesturile localnicilor… Am mers în Grecia să ajutăm, însă am primit mult mai mult! Nu ne așteptam la așa o mare recunoștință. Ne bucură sufletul să vedem cum ne privesc, cum ne dau „Bună ziua” și ne zic „Mulțumesc!”.

Toți cei care ne-au ieșit în cale s-au oferit să ne sprijine, ne-au adus tot timpul apă rece, care valorează foarte mult după câteva ore de stat în preajma flăcărilor.

O mare surpriză a fost făcută de un copil, care i-a vizitat în această dimineață pe colegii noștri. A venit cu plăcinte și porumb fiert, drept mulțumire pentru că îi protejau satul.

În aceste ultime zile a fost depus un efort considerabil din partea pompierilor pentru limitarea propagării incendiilor, însă au avut parte și de momente cu o mare încărcătură emoțională, care le-a dat putere și i-a făcut să treacă peste clipele de epuizare.

Mulțumim, Grecia!

Notă: Din motive de protecție a datelor cu caracter personal, parte din imagine a fost blurată, potrivit prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679


Sursa foto: Facebook/ IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii