Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un pas mai aproape Georgiana Andreea Şerban, de la Aqua Magic la investiţii imobiliare pe malul lacului Siutghiol

ro

23 Sep, 2015 00:00 7539 Marime text
Georgiana Andreea Şerban, administratorul Clubo Galactic, adică societatea care administrează firma pe care este deschis parcul de distracţii acvatice Aqua Magic, modifică investiţia pe care o face pe malul lacului Siutghiol, în apropiere de Campus. În calitate de titular al proiectului „Modificare proiect în curs de execuţie cu AC nr. 1297/2012 «Construire imobil S+P+2E + Terasă Circulabilă - apartamente de vacanţă“ prin „Transformare subsol în demisol, reconfigurare accesuri în clădire, recompartimentări interioare, refaţadizare prin reconfigurare goluri ferestre, spaţiul destinat curţii interioare va fi închis la nivelul planşeului peste demisol“, a obţinut de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa decizia de evaluare iniţială, din 8 septembrie 2015, prin care solicită revizuirea deciziei etapei de încadrare nr. 12562 din 2012.
 
În zona Campus, pe malul lacului Siutghiol, în ultimii ani se constată un avânt în ceea ce priveşte dezvoltarea imobiliară. Mai mult decât atât, aici a apărut un cartier cochet, departe de agitaţia bulevardelor şi cu vedere spre malul lacului. Georgiana Andreea Şerban, fiica Sorinei-Gina Hortolomei-Moscu, asociat, administrator şi cenzor în mai multe afaceri care au într-un fel sau altul legătură cu Radu Mazăre sau cu Sorin Strutinsky, este unul dintre norocoşii investitori din acea zonă. În 2012, Georgiana Andreea Şerban obţinea de la Primăria Constanţa Autorizaţia de Construire cu numărul 1297 pentru ridicarea unui imobil S+P+2E+Terasă circulabilă - apartamente de vacanţă. Durata de efectuare a lucrărilor era de 24 de luni.

Pe 28 iulie, Georgiana Andreea Şerban a obţinut Certificatul de Urbanism nr. 2418 pentru modificarea proiectului autorizat cu AC 1297/2012 „Construire imobil S+P+2E + terasă circulabilă - apartamente de vacanţă“, prin „transformare subsol în demisol, reconfigurare acces în clădire, recompartimentări interioare şi refaţadizare prin reconfigurare goluri ferestre“. De asemenea, spaţiul destinat curţii interioare va fi închis la nivelul planşeului, peste demisol. Imobilul este situat pe o stradă nespecificată, în zona Campus, pe malul lacului Siutghiol. Certificatul de urbanism este valabil 24 de luni. Georgiana Andreea Şerban a mai dobândit teren în acea zonă în urma unui schimb de terenuri.

Citeşte şi

Modificări la apartamentele de vacanţă: Fiica Sorinei Moscu, dezvoltator imobiliar în zona Campus, pe malul lacului Siutghiol
 
Familia Şerban, stăpâna pământurilor 
 
„Cartierele generale“ ale afacerilor, destructurate: Sediul firmei care administrează Aqua Magic, mutat într-un spaţiu de câţiva metri pătraţi 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii