Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gelil Eserghep, preşedintele UDTTMR, distins cu diplomă de excelenţă de consulul Chinei la Constanţa (galerie foto)

ro

20 Feb, 2015 00:00 1375 Marime text
Președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, a primit o Diplomă de Excelență, conferită „în semn de înaltă apreciere pentru contribuțiile la dezvoltarea relațiilor de colaborare și de prietenie dintre cele două popoare, al Chinei și al României“.
 
Înmânarea diplomei a avut loc în contextul vizitei Consulului General al Republicii Populare Chineze la Constanța, Execelnţa Sa Su Yanwen, și a soției sale, Zhen Shuqin. Evenimentul s-a desfăşurat în ajunul Anului Nou Chinezesc.
 
„A fost o mare onoare pentru mine să primesc această diplomă din partea domnului Consul General al Republicii Populare Chineze la Constanța. Este o confirmare oficială a bunelor relații pe care le avem și a contribuției noastre la consolidarea relațiilor pe care România le are cu China. Având în vedere sărbătoarea Anului Nou Chinezesc, transmitem și noi personalului diplomatic acreditat în România și întregului popor chinez «La mulți ani!»“, a declarat președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, după cum se arată într-un comunicat remis presei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii