Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garsoniere, apartamente şi terenuri Ce mai vinde fiscul constănţean în ultima lună a anului

ro

03 Dec, 2013 00:00 4729 Marime text
Pentru a recupera datoriile acumulate de către societăţile comerciale sau persoanele fizice, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa organizează, lună de lună, licitaţii, pentru valorificarea bunurile respectivilor debitori. Automobile, terenuri, maşini, imobile, acestea sunt câteva dintre bunurile pe care administraţiile finanţelor publice din Constanţa, Medgidia, Mangalia şi Năvodari le scot la mezat. În ultima lună a anului în curs, fiscul va organiza un şir de licitaţii în care va vinde bunurilor ce aparţin societăţilor Burc Endy SRL, Adan Prodimex SRL, Onoclim Saniterm SRL, Pai Tour SRL.
 
Administrarea Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin Serviciul Fiscal Municipal Medgidia va organiza şi desfăşura în cursul zilei de azi, la ora 11.00, o licitaţie în care vor fi valorificate bunurile societăţii Burc Endy SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Medgidia, strada Cameliilor. Licitaţia se va desfăşura la sediul Serviciului Fiscal Municipal Medgidia din strada Decebal. Participanţii la acestă procedură publică vor putea achiziţiona un autoturism Volkswagen Caddy, la preţul de 2.966 lei. Pentru bunul de mai sus este organizată cea de-a III-a licitaţie,de aceea preţul de evaluare este redus cu 50% faţă de preţul de evaluare. Administraţia Judeţeană a Finanţelor publice Constanţa vinde pe data de 10 decembrie, ora 11.00, la sediul din strada I.G.Duca, bunurile care aparţin societăţii Adan Prodimex SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa, strada Caliman, Este vorba despre o garsonieră de 20.98 mp, amplasat într-o clădire cu regim de înălţime P+4, fundaţie de beton, structură din stâlpi de beton, închideri din plăci prefabricate de beton şi tâmplărie PVC, cu geam termopan, finisaje, uşă acces de lemn, podele de gresie. Garsoniera este situată într-un bloc de nefamilişti, pe bd. 1 Mai, nr. 99.

Preţul de pornire al licitaţiei este de 37.945 lei. Pe 18 decembrie, ora 11.00, fiscul constănţean, prin Serviciul Fiscal Municipal Mangalia, invită doritorii de chilipiruri să participe la o altă licitaţie în care vor fi valorificate bunurile care aparţin societăţii debitoare Onoclim Saniterm SRL, cu domiciliul fiscal în Ploieşti, strada I.L.Caragiale. Cei în căutare de chilipiruri vor putea achiziţiona un apartament, compus dintr-o cameră, o bucătărie, un hol şi o baie, cu o suprafaţă de 20.44 mp,la care se adaugă un balcon de 4.22 mp, situat în staţiunea Saturn, strada Henry Ignatie, hotel Gama. Preţul de evaluare al licitaţiei este de 63.930 lei, exclusiv TVA. În aceeaşi zi, la ora 11.00, Serviciul Colectare Executări Silite al Municipiului Mangalia va valorifica bunurile imobile, proprietate a debitorului SC Pai Tour SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Mangalia, strada Şoseaua Constanţei. Este vorba despre trei terenuri extravilane arabile, situate între staţiunea Costineşti şi comuna 23 August, la 1,5 kilometri de la Marea Neagră. Primul are o suprafaţă de 10.000 mp, preţul de evaluare fiind de 11.900 lei, exclusiv TVA.

Cel de-al doilea teren are o suprafaţă de 12.500 mp, preţul de evaluare fiind de 14.875 lei, exclusiv TVA. Suprafaţa celui de-al treilea teren este de 15.000 mp, preţul de evaluare fiind de 17.850 lei, exclusiv TVA. Pe 20 decembrie, Serviciul Colectare Executări Silite al Municipiului Mangalia vinde prin licitaţie publică bunurile care aparţin debitorului SC Vasile SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Mangalia, strada Portului. Procedura publică va avea loc la ora 11.00, pe strada Mihai Viteazul, municipiul Mangalia. Participanţii la respectiva licitaţie vor putea cumpăra un apartament de două camere decomandate şi dependenţe, amplasat la parterul unui bloc cu regim de înălţime P+3E, situat pe strada Muncitorului nr. 5 din Mangalia. Apartamentul are o suprafaţă de 51,58 mp şi are următoarele finisaje: uşă metalică, tâmplărie exterioară de PVC cu geam termopan, podele din gresiei şi parchet laminat, placaje faianţă. Preţul de pornire al licitaţiei este de 178.180 lei, exclusiv TVA. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte până în ziua precedentă licitaţiei dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dragomir Gheorghe 04 Dec, 2013 05:55 In curind va fi scaoase la vinzare mai toate propietatile si bunurilor celor care azi nu-si gasesc de munca in judetul Constanta, deja lumea nu mai are bani nici sa-si achite intretinerele si consumul curent...,,bun tare PSD-ul,, care ne conduce.