Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă. Descoperire impresionantă a polițiștilor de frontieră. Ce au găsit într-un camion condus de un cetățean ucrainean (video)

ro

27 May, 2021 15:04 2061 Marime text
Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecerea a Frontierei Isaccea au depistat, ascunse într-un camion, condus de un cetăţean ucrainean, 2.850 pistoale pentru care şoferul nu deţinea autorizaţiile legale de transport.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, în data de 24.05.2021, în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea, judeţul Tulcea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 41 de ani, la volanul unui ansamblu rutier cu semiremorcă, înmatriculat în R. Ucraina.  Bărbatul transporta, conform documentelor de însoţire, obiecte de mobilier şi diferite produse alimentare din Turcia, pentru o societate din Ucraina.

„În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Tulcea au hotarat să desigileze compartimentul marfă al mijlocului de transport şi să efectueze controlul amănunţit al acestuia.

În urma verificărilor, în spatele mărfii declarate, au fost descoperite ascunse, prin metoda capac, 143 de cutii ce conțineau 2.850 pistoale, marca Major Berg 2.5, calibru 4 mm.  La cercetări s-a constatat că şoferul nu deține autorizație de tranzit conform legislației în domeniu“ - au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă.


În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Arme, Muniții și Explozivi al Inspectoratului de Poliție Județean  Tulcea sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Sursa foto/video: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii