Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gala Voluntarului 2019-Constanța. S-au ales câștigătorii premiilor (galerie foto)

ro

07 Dec, 2019 16:06 2187 Marime text
Anul acesta, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța în colaborare cu organizații nonguvernamentale de și pentru tineret din Județul Constanța, a organizat în data de 5 decembrie, cea de a XIV-a ediție a Galei Voluntarului.

În cadrul Galei Voluntarului 2019, doi jurnaliști ZIUA de Constanța, Anghel Simona și Bocai Marian, au fost apreciați pentru prestația lor de-a lungul anului în presă primind cu Certificat de Apreciere-Jurnalistul anului-presa scrisă.
  
Recompensarea publică a fost oferită următoarelor categorii: ONG – ul Anului, Voluntarul Anului, Voluntarul Senior, Coordonatorul de Voluntari, Voluntarul Strain, Cel mai bun proiect, Compania Anului, Unitățile de invățământ implicate în voluntariat, Voluntarul Junior, Jurnalistul implicat în activități de voluntariat.
 
Aceste categorii au fost propuse de către organizațiile participante ce au dorit să evidențieze efortul depus de către persoanele fizice, instituțiile publice precum și operatorii privați implicați în activități comunitare.
 
Sursă foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii