Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriel Culea, președintele Asociației Salvamarilor din România, și-a făcut firmă, la Constanța! Cu ce se va ocupa

ro

10 Aug, 2019 00:00 2324 Marime text
Potrivit Monitorului Oficial al României, la data de 27 iunie 2019, a fost înregistrat extrasul de rezoluție cu nr. 17214 privind înființarea unei societăți noi, Nautic Royal Sport SRL. Societatea are sediul social în satul Lumina, comuna Lumina, județul Constanța. Domeniul principal vizează „activități de închiriere și leasing cu bunuri personale și gospodărești”, conform codului CAEN. Capitalul social al firmei este de 200 de lei, cu un număr total de 20 de părți sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei. Fondatori ai firmei sunt Rodica Georgeta Culea și Gabriel Culea, cel din urmă având și rol de administrator al societății.
 
Contactat telefonic de către redactorii ZIUA de Constanța, Gabriel Culea a declarat că momentan ceea ce dorește să facă se află în stadiul de proiect. „Că tot vin din domeniul, doresc să dezvolt zona de agrement nautic și sport. Cel mai probabil în zonă la Năvodari se va întâmpla, dar suntem încă în stadiul de proiect și vom vedea”, a punctat acesta.
 
Amintim că Gabriel Culea este reprezentantul Asociației Naționale a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii