Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:37 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fuego a colindat localitatea Crucea (galerie foto)

ro

14 Dec, 2015 00:00 1744 Marime text


Pentru că sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi, primarul comunei Crucea le-a pregătit mai multe surprize locuitorilor. Astfel, ieri, pe scena Căminului Cultural din comună a urcat Fuego, la invitaţia Primăriei şi a Consiliului Local.
 
„Vin sărbătorile şi mi-am dorit întotdeauna să nu vină altfel decât cu bucurie şi lumină. Vrem ca, prin acest minunat concert de colinde susţinut de Fuego, să oferim căldură şi bucurie. Să ne amintim că avem rude, fraţi, surori, părinţi! Să ne bucurăm când ne întâlnim cu un necunoscut pe stradă! Să ne dăm bineţe! Să nu lăsăm ura să intre între noi! Şi, cel mai mult, să ne bucurăm că încă mai suntem!“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, primarul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi.
 
Cu prilejul concertului de colinde, Fuego a deschis şi o expoziţie de pictură în sediul Primăriei. Cei mai talentaţi elevi din comună au fost premiaţi, iar desenele lor s-au numărat printre cele expuse în incinta Primăriei.
 
Pe lângă concertul oferit de Paul Ciprian Surugiu, care este şi cetăţean de onoare al comunei, administraţia locală a mai pregătit o surpriză. Ca în fiecare an, în apropierea sărbătorii Crăciunului, toţi copiii şi persoanele nevoiaşe au primit câte un pachet cu alimente.
 
„Sigur că suntem bucuroşi că a venit Fuego să ne cânte. El reprezintă o mândrie pentru localitatea noastră“, a afirmat o localnică mai în vârstă.
 
„Faptul că domnul primar a premiat copiii şi, mai ales, l-a invitat pe Fuego ne-a adus o mare bucurie. După cum a spus şi dânsul, măcar acum, de sărbători, este bine să fim şi noi mai buni. Să fim oameni, până la urmă“, a spus şi o altă localnică a comunei.
 
Pentru costurile aferente activităţilor derulate, administraţia locală a alocat un buget de 6.000 de lei.
 
În ceea ce priveşte proiectele pentru 2016, primarul Gheorghe Frigioi vrea ca, înainte să le dezvăluie, să aibă certitudini: „Întotdeauna este bine să începem anul cu bucurie şi să-l sfârşim tot cu bucurie şi optimism. Pentru anul viitor, avem multe proiecte pe care vrem să le punem în aplicare, dar nu voi spune nimic până nu văd scris alb pe negru, conform principiului pe care îl respect“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii