Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frontiera Ostrov Haine și încălțăminte, descoperite într-o mașină condusă de un cetățean bulgar

ro

21 May, 2021 14:18 1217 Marime text
  • Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de aproximativ 31.000 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Ostrov.
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Comun Silistra - Ostrov au descoperit, într-un microbuz sosit din Bulgaria, articole vestimentare în valoare de aproximativ 31.000 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
 
Potrivit Gărzii de Coastă, în data de 20.05.2021, în Punctul de Trecerea a Frontierei Comun Silistra-Ostrov, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific unui microbuz înmatriculat în R. Moldova, condus de un cetățean bulgar, în vârstă de 39 ani.

În urma controlului efectuat asupra vehiculului, polițiștii de frontieră au  descoperit două genţi de voiaj, care conțineau 188 articole vestimentare (tricouri, blugi și pantaloni scurți) precum și 19 perechi încălțăminte sport, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoana în cauză a declarat că achiziționat articolele pentru uz personal.

Produsele, în valoare de aproximativ 31.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii