Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul președinte al Senatului „Voi continua să lupt pentru proiectele pe care le-am început alături de colegii mei în Parlament.“

ro

23 Nov, 2021 17:19 1177 Marime text
Anca Dragu, prima femeie președinte din istoria Senatului României, a fost revocată din funcția de președinte al Senatului. 

În locul acesteia, în fruntea Senatului României a fost numit fostul premier, Florin Cîțu. 

Printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Anca Dragu menționează că cva continua să lupte pentru proiectele începute alături de colegii din Parlament.

„Cele 11 luni de mandat ca președintă a Senatului i-au întărit convingerea pentru care m-am întors în țară atunci când am decis să intru în politică. Fără implicare, nu putem avea așteptări că vom trăi schimbări majore în jurul nostru. Nu ne putem aștepta ca lupta împotriva corupției să aibă succes dacă noi închidem ochii atunci când vedem un act de corupție cât de mic. Sistemul funcționează de la baza piramidei până în vârf și viceversa.
Prioritatea mea a fost să arăt că se poate și altfel, că Senatul poate fi un organism stabil, funcțional și, mai mult decât atât, o instituție deschisă cetățeanului.
Voi continua să lupt pentru proiectele pe care le-am început alături de colegii mei în Parlament.
USR PLUS rămâne singurul partid transparent, proeuropean, neancorat în clientele de partid și dedicat luptei împotriva corupției“ - a precizat Anca Dragu pe pagina sa de Facebook. 

Sursa foto: Facebook/Anca Dragu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii