Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul deputat, Mircea Titus Dobre este președintele UGIR Constanța. Vrea să obțină personalitate juridică în vederea accesării de fonduri europene

ro

15 Apr, 2021 00:00 2504 Marime text
  • Fostul deputat și coodonator Pro România Constanța, Mircea Titus Dobre este noul președinte al UGIR Constanța
  • Dobre a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, secția civilă, dosarul nr. 2794/118/2021 prin care solicită acordare de personalitate juridică
  • După dobândirea personalității juridicii, Confederația patronală va putea depune proiecte în vederea accesării de fonduri europene
  • Activitatea UGIR se va axa pe dezvoltarea la Constanța a unui centru legislativ, promovarea învățământului dual, și susținerea antreprenorilor din sectoarele cheie din regiune - turism și agricultură

Fostul deputat și coodonator Pro România Constanța, Mircea Titus Dobre este președintele UGIR Constanța. După preluarea funcției de la nivelul Conferației, acesta a renunțat la coordonarea filialei Pro România, rămasă în grija lui Răzvan Filipescu, consilier județean.

Dobre a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, secția civilă, dosarul nr. 2794/118/2021 prin care solicită acordare de personalitate juridică.
Magistrații au stabilit termin în acest dosar pe 26.05.2021, ora 11:30.

Mircea Titus Dobre a declarat pentru ZIUA de Constanța că după dobândirea personalității juridicii, Confederația patronală va putea depune proiecte în vederea accesării de fonduri europene.
În mandatul său de președinte, Dobre spune că activitatea UGIR se va axa pe dezvoltarea la Constanța a unui centru legislativ, promovarea învățământului dual, accesarea de fonduri europene și susținerea antreprenorilor din sectoarele cheie din regiune - turism și agricultură.

Activitatea UGIR a fost reluată în România în 1991, însă în ultimii ani, potențialul antreprenorial a fost subexploatat ca sursă de creștere economică.
La nivel national, președintele UGIR  este George Păunescu.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii