Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostă stagiară în administraţia Mazăre, Cătălina Guşavan a ajuns administrator într-o companie înfiinţată de primarul Gabriela Firea (documente)

ro

27 Aug, 2019 00:00 3450 Marime text
Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Companiei Municipale Parcuri şi Grădini Bucureşti SRL a luat mai multe decizii care au fost publicate în Monitorul Oficial. Astfel, în şedinţa din luna iulie, AGEA a aprobat modificarea actului constitutiv al companiei, prin numirea a 6 administratori provizorii pe o perioadă de 4 luni începând cu data de 10.07.2019 până la data de 9.11.2019.
 
Au fost numiţi administratori Cristian-Gabriel Antal, David Alexandru Burghiu, constănţeanca Laurenţia Cătălina Guşavan, Victor Păun, Liliana Trifu şi Lazăr Mihai-Daniel. Un post de administrator a rămas vacant. Facem menţiunea că, într-o şedinţă anterioară, Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Municipale Parcuri şi Grădini Bucureşti declarase vacante cele şapte posturi de administratori.
 
Anterior, Laurenţia Cătălina Guşavan a deţinut funcţia de director executiv adjunct în cadrul Direcţiei de Urbanism şi Fonduri Europene din Primăria Voluntari. Guşavan a mai lucrat ca stagiar şi la Primăria Constanţa în 2006, în cadrul Direcţiei Relaţii Internaţionale şi organizări evenimente, dar şi ca recepţioner la un hotel din staţiunea Mamaia, evaluator bunuri imobiliare sau mediator (vezi CV în secţiunea „Documente”).
 
Guşavan este absolventă a Colegiului Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu” din Constanţa, a Universităţii Babeş-Bolyai, Facultatea de Studii Europene, a Academiei de Ştiinţe Economice, specializarea Economia Proprietăţilor Imobiliare, şi a Universităţii Hyperion, specializarea „Arta actorului de teatru şi film” dar şi a mai multor cursuri de evaluator expert şi în domeniul achiziţiilor publice.
 
Potrivit declaraţiei de avere, Guşavan deţine şi un PFA prin intermediul căruia prestează servicii de evaluare bunuri imobile şi bunuri mobile (vezi secţiunea „Documente”).
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii