Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica a fost dată în urmărire internaţională

ro

28 Nov, 2019 08:24 2132 Marime text
Alina Bica a fost dată în urmărire internaţională după ce a fost condamnată definitiv la 4 ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost acuzată de DNA că l-a favorizat pe omul de afaceri, Ovidiu Tender, scrie antena3.ro. 

Poliţia s-a dus acasă la Alina Bica pentru a pune în executare mandatul de condamnare însă aceasta nu a fost găsită. Vă reamintim, Alina Bica a fugit din ţară la începutul anului 2018 şi s-a refugiat în Costa Rica, la fel ca Elena Udrea.

Poliţia Capitalei ar fi mers la domiciliul declarat din Bucureşti al fostei şefe DIICOT pentru a pune în executare mandatul. Întrucât ea nu a fost găsită acasă, a fost declanşată procedura prin care a fost dată în urmărire.

Pe site-ul Poliţiei Române, la rubrica "persoane urmărite" au fost publicate fotografia şi informaţiile despre Alina Bica. 

Fosta şefă DIICOT a fost condamnată, ieri, la patru ani de închisoare pentru că l-a favorizat pe omul de afaceri, Ovidiu Tender. În 2013, acesta i-a cerut spirijinul Alinei Bica, pentru a obţine o condamnare cu suspendare în dosarul RAFO. Potrivit procurorilor, fosta şefă anti-mafia le-a solicitat subordonaţilor săi de la DIICOT să ceară în instanţă o pedeapsă cu suspendare pentru Tender. 


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța


Citește și: Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica a fost condamnată definitiv. Patru ani de închisoare cu executare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii