Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost ministru al Justiției Preşedintele Iohannis ar trebui să convoace de urgenţă CSAT ca să se discute situaţia de pe flancul estic al NATO

ro

20 Jan, 2022 19:10 1221 Marime text

Vicepreşedintele USR Stelian Ion, fost ministru al Justiţiei, consideră că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să convoace de urgenţă Consiliul Suprem de Apărare a Ţării pentru a discuta situaţia de securitate de pe flancul estic al NATO.



"Preşedintele Iohannis ar trebui să convoace de urgenţă CSAT pentru a discuta situaţia de securitate de pe flancul estic al NATO. Cele două mesaje transmise astăzi de Klaus Iohannis pe Twitter, prin care salută anunţurile făcute de preşedinţii Joe Biden şi Emmanuel Macron privind prezenţa militară în România, nu ţin loc nici de decizie strategică, nici de analiză de securitate. Ar fi o dovadă de iresponsabilitate politică şi inconştienţă ca preşedintele să aştepte să se deterioreze situaţia din estul Europei şi abia apoi să convoace şedinţa CSAT", a scris deputatul USR, pe Facebook.



Preşedintele Klaus Iohannis a salutat joi, 20 ianuarie, pe Twitter, atât anunţul omologului american, Joe Biden, privind creşterea prezenţei militare americane în România, pe flancul de est al NATO, "dacă situaţia de securitate se deteriorează", cât şi anunţul omologului francez, Emmanuel Macron, privind disponibilitatea Franţei de a participa cu trupe NATO pe teritoriul României.

Foto Facebook/ Stelian Ion

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii