Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forțele Navale Române Întâlnirea anuală a șefilor marinelor militare. Printre subiectele dezbătute, combaterea traficului de arme, droguri și persoane pe mare (galerie foto)

ro

19 Sep, 2021 16:18 1466 Marime text
  • Printre subiectele dezbătute, s-au numărat: contribuția comună a marinelor partenere participante la diferite operații maritime, cercetarea și salvarea pe mare cu sprijinul capabilităților submarine, combaterea traficului de arme, droguri și persoane pe mare.
Șeful Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai Panait, a participat, în perioada 14-17 septembrie, la întrunirea anuală a șefilor marinelor militare „International Seapower Symposium” (ISS), organizată în Statele Unite ale Americii, la Newport, Rhode Island.

Ediția cu numărul 24 a forumului a oferit oportunitatea liderilor marinelor să poarte dialoguri pe tema provocărilor și oportunităților identificate în domeniul securității maritime internaționale.

Printre subiectele dezbătute, s-au numărat: contribuția comună a marinelor partenere participante la diferite operații maritime, cercetarea și salvarea pe mare cu sprijinul capabilităților submarine, combaterea traficului de arme, droguri și persoane pe mare, precum și implicațiile schimbărilor climatice asupra securității internaționale și cele în lupta cu virusul SARS-CoV-2.

Sursa foto: Facebook/ Forțele Navale Române 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii