Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Gheorghe - „Sondajul CSSP reflectă opţiunile electoratului din zonele urbane"

ro

29 May, 2012 00:00 2213 Marime text

FlorinGheorghe011.jpgCandidatul PDL la funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Florin Gheorghe, a primit cu satisfacţie rezultatele sondajului făcut de CSSP Bucureşti pe principalele trei judeţe din ţară.

Acestea arată cum candidaţii PDL sunt, în multe dintre localităţi, favoriţi la câştigarea unor mandate de primar sau de preşedinte de consiliu judeţean. „În ceea ce mă priveşte, sondajul confirmă semnalele pe care le aveam din teritoriu. Deşi multă lume nu mă cunoştea în urmă cu câteva săptămâni, vizitele în teren, discuţiile cu oamenii, soluţiile pe care le propun, au început să creeze oamenilor o speranţă. Chiar dacă mă separă câteva procente bune faţă de actualul preşedinte al CJ Constanţa, sunt convins că pot să recuperez până în alegeri" a afirmat Florin Gheorghe. Candidatul PDL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa este convins că până la alegeri poate recupera mica diferenţă care îl mai desparte de actualul candidat al USL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mircea B 29 May, 2012 15:34 Gheorghe este un tanar cu multe aptitudini si ne poate ajuta mult.Dupa parerea mea acest sondaj se apropie de adevar si zic eu ca acest candidat ne poate aduce multa prosperitate in jduet si bogatie culturala.Este omul potrivit pentru constanteni.