Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Gheorghe - „Candidaţii liberali se simt trădaţi şi umiliţi"

ro

07 Jun, 2012 02:38 3709 Marime text
Florin_Gheorghe_1_exposure.jpgFlorin Gheorghe, candidatul PDL la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, este de părere că „populaţia judeţului doreşte schimbarea actualei conduceri USL" din vârful CJC. „Oamenii s-au săturat de conducerea autoritară a PSD, colorată sub sigla USL. Vor altceva. Nemulţumiri mari există şi în rândul lor. Candidaţii liberali din mai multe localităţi mi-au spus că nu pot să susţină aceste grupuri de interese conduse de Mazăre şi Constantinescu. Aceşti liberali vor rămâne de dreapta şi vor susţine dreapta", menţionează Florin Gheorghe într-un comunicat de presă.

Florin_Gheorghe_2_exposure.jpgTot el specifică faptul că a discutat cu unii dintre candidaţii liberali şi că acestora „le este ruşine şi se simt trădaţi şi umiliţi de conducerea centrală, prin impunerea acestei alianţe care nu îi reprezintă". „Speră ca după alegeri să existe un pol de dreapta la care să adere", mai menţionează Florin Gheorghe.

În finalul comunicatului de presă, aspirantul democrat liberal la şefia CJC aminteşte că liberalii candidează pe liste separate la alegerile locale, nesupunându-se astfel „deciziilor dictatoriale venite de la conducerea centrală".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii