Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiscul constănţean vinde un turn meteo

ro

07 Nov, 2014 00:00 2074 Marime text
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin Serviciul Fiscal Orăşenesc Băneasa, va desfăşura, pe data de 21 noiembrie, ora 11.30, la sediul din localitatea Băneasa, strada Trandafirilor nr. 100, o licitaţie publică pentru valorificarea bunurilor debitorului SC Daneolica SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Slobozia, strada Matei Basarab.

Participanţii la această procedură vor putea achiziţiona un turn meteo, situat în extravilanul localităţii Băneasa, deţinut în baza Autorizaţiei de Construcţie nr. 4/30.04.2008, eliberată de Consiliul Local al oraşului Băneasa, număr cadastral 10028. Preţul de pornire a licitaţiei este de 9.976 de lei, exclusiv TVA. Cei interesaţi sunt invitaţi să prezinte până la termenul de vânzare dovada plăţii taxei de participare, ce reprezintă 10% din preţul de pornire a licitaţiei.

Cine este societatea debitoare

Potrivit Registrului Comerţului, societatea Daneolica SRL, cu sediul în municipiul Slobozia, strada Matei Basarab, a fost înfiinţată în anul 2007. Cu un capital social de 200 de lei, integral vărsat, firma are 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Grupo Biesa SRL (sediul social în localitatea Săveni, judeţul Ialomiţa), care deţine o parte socială, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5%, CADISA SRL (sediul social în municipiul Slobozia, strada Matei Basarab), care deţine o parte socială, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5%, Daneolica PPAL SRL (sediul social în localitatea Săveni, judeţul Ialomiţa), cu 18 părţi sociale şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 90%. Administratorii societăţii sunt Ivan Esteban Ruiz, născut în anul 1978, în Cuenca, Spania, Francisco Esteban Beltran, născut în anul 1948, în provincia Cuenca, Spania. Daneolica SRL se ocupă de „producţia de energie electrică“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii