Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Opal SA, unde Anca Nedea-Pavel este acţionar, va garanta pentru creditele unui alt acţionar

ro

05 Jun, 2019 00:00 6212 Marime text
Potrivit Monitorului Oficial al României, societatea Opal SA a luat hotărârea cu numărul 1 din data de 6 mai 2019, în urma Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor.
 
Mai precis, acţionarii societăţii - Daniela Lucia Istrate, Anca Pavel-Nedea, societatea Creative Eye, prin reprezentant legal Ionuţ Nedea, şi societatea Europhe HRK SRL, prin reprezentant Eugeniu Mircea Istrate, s-au întrunit în şedinţă. În acest context, s-a decis ca societatea să semneze în calitate de co-debitor contractele de credit prin care Creative Eye SRL va facilita de 2 credite, în valoare de 7.000.000 de lei şi 1.430.000 de euro.
 
De asemenea, societatea a semnat contracte de ipotecă pentru cele două credite pentru următoarele bunuri imobile: imobilul situat în localitatea Jupiter, constituit din teren intravilan „curţi-construcţii”, în suprafaţă de 234 mp, imobilul situat în Jupiter, zona Hotel Restaurant Opal, constituit din teren intravilan „curţi-construcţii”, cu o suprafaţă de 914 mp, imobil situat în Jupiter, constituit din teren intravilan „curţi-construcţii”, cu o suprafaţă de 8.358 mp, şi construcţiile spaţiu de cazare + săli de conferinţă + spaţii de divertisment, spaţiu de alimentaţie publică restaurant + bar de zi, anexe bucătărie + spaţii depozitare + centrală termică, spălătorie, post trafo.
 
Administratorul societăţii, Daniela Lucia Istrate, a fost împuternicit pentru a efectua demersurile privind contractele de credit.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii