Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firmă nouă, la Constanța. Se va ocupa de lucrări de construcție a clădirilor. Cine sunt fondatorii

ro

24 Sep, 2021 00:00 767 Marime text
  • Imperial Family SRL este o societate recent înființată
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicat extrasul rezoluției nr. 21932 din data de 18 august 2021, prin care a fost constituită, înmatriculată și înregistrată societatea Imperial Family SRL.
 
Sediul social al firmei va fi în Constanța, pe strada Mugurului. Domeniul principal de activitatea – „Lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Capitalul social este de 200 de lei, iar fondatori și administratori sunt Gică și Dorinela Pricop.
 
Amintim că în anul 2017, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţa publicul interesat asupra depunerii Raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul „Construire locuinţe colective D+P+7e, corp T1, corp T2, corp T3 cu spaţii comerciale la parterul fiecărui corp de clădire. Investiţia imobiliată va fi amplasată în oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, Trup 1 (DL), strada D8, lot 1/3, nr. cadastral/CF 114248. Titularii viitoarelor blocuri sunt Dorinela Pricop, Gica Pricop, investitor - Credit Group Management SRL, iar cesionar Flaminia Black Sea SRL.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Trei clădiri a câte şapte etaje fiecare, în zona Mamaia Nord. Cine este investitorul şi ce a anunţat APM Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii