Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma lui Theodor Berna, „regele asfaltului ”, are administrator special

ro

20 Dec, 2014 12:17 4278 Marime text
Adunarea Generală a Asociaților societății Tehnologica Radion SRL, în insolvență, convocată de administratorul judiciar, a decis numirea Cristinei Berna în calitate de administrator special al societății, cu o remunerație de 100 de lei. Hotărârea a fost pubicată în Monitorul Oficial din 19 decembrie.
 
Reamintim că proprietarul Tehnologica Radion, omul de afaceri Theodor Berna, a fost arestat preventiv în 19 august, de Tribunalul Prahova, într-un dosar cu un prejudiciu de peste 100 de milioane de euro.
 
SC Tehnologica Radion SRL Bucureşti este una dintre cele mai mari companii de construcţii din România. Prin firma sa Tehnologica Radion, Theodor Berna, supranumit și „regele asfaltului ”, are un contract de 53 de milioane de euro pentru reabilitarea şi extinderea la 4 benzi a unui sector de 11,2 kilometri din centura Capitalei, între DN 2 (Voluntari) şi A2 (autostrada Bucureşti-Constanţa).
 
Menţionăm că, Teloxim Con, firmă administrată de Theodor Berna, a câştigat, în 2012, şi un contract la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa.

Citeste si:  Şeful Tehnologica Radion şi Teloxim Con: Theodor Berna, consilierul lui Băsescu, succes în afaceri la Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii