Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma controlată de fratele fostului primar din Cogealac a decis contractarea unei linii de credit cu garanție de stat

ro

20 Jul, 2021 00:00 1437 Marime text
⦁    Acționarii societății Eraos SA au adoptat în ședința adunării generale extraordinare a acționarilor o decizie importantă
⦁    Aceștia au decis contractarea unei linii de credit în sumă de 5.000.000 lei pe o perioada de 36 de luni, în cadrul programului IMM Invest cu garanție de stat emisă de MFP prin FNGCIMM
⦁    Societatea este controlată de Agrosefag SRL, cu 0,5% din capitalul social, și Soare Aurelian, cu 99,5% din capitalul social




Acționarii societății Eraos SA au adoptat în ședința adunării generale extraordinare a acționarilor o decizie importantă.

Astfel, Aurelian Soare care deține 99,98% din acțiuni Eraos și în calitate de reprezentant al Agrosefag SRL care deține 0,02% din acțiunile societății au hotărât în unanimitate următoarele: Aprobarea contractării unei linii de credit în sumă de 5.000.000 lei pe o perioada de 36 de luni, în cadrul programului IMM INVEST în următoarele condiții: ipotecă legală asupra soldurilor creditoare ale tuturor conturilor deschise de Eraos SA la Banca Comercială Intesa Sanpaolo Romania S.A. și garanție de stat emisă de MFP prin FNGCIMM.

Aurelian Soare, în calitate de acționar majoritar și administrator al Eraos SA este împuternicit pentru semnarea întregii documentații de credit, a contractelor de credit, a contractelor de garanție precum orice alte documente solicitate de bancă și în relația cu Fondul pentru linia de credit.

Eraos SA, în datele Registrului Comerţului


Înființată în anul 1994, Eraos SA are sediul social în comuna Fântânele. Capitalul social subscris, de 92.500 lei, integral vărsat, este compus din 92.500 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de un leu. Societatea este controlată de Agrosefag SRL, cu 0,5% din capitalul social, și Soare Aurelian, cu 99,5% din capitalul social.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:  


Contract de peste un milion de lei Un drum comunal din localitatea Limanu, reabilitat de societatea Eraos SA (document)


Firma controlată de fratele fostului primar din Cogealac, Ion Soare, se va ocupa de construirea unei săli de sport la Școala 2 Mai (document)

Firma fratelui fostului primar din Cogealac a apelat la CNSC. Motivul - o licitaţie organizată de Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii