Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:47 21 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma constănțeană New Home Construct devine societate cu răspundere limitată

ro

26 Jul, 2021 00:00 490 Marime text
  • New Home Construct SA devine New Home Construct SRL
  • Decizia a fost luată în iunie, la ultima ședința AGEA a firmei cu acționariat majoritar cipriot
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea numărul 1 a societății New Home Construct SRL, în urma ședinței Adunării Generale Extraordinare a acționarilor, ședință ce a avut loc în data de 9 iunie 2021.
 
Firma din Constanța, la momentul ședinței, avea prezenți următorii acționari: Headstone Holdings LTD, societate ce își desfășoară activitatea în Nicosia, Cipru, prin director Farnon Management SRL, reprezentantă de avocat Carmen Alina Stângă, care deține 99,917% și asociatul Maria Sonia Lazăr, care deține 0,083% din capitalul social total.
 
Acționarii au decis să modifice forma juridică a societății din „societate pe acțiuni” în „societate cu răspundere limitată”. În urma transformării, denumirea societății va fi New Home Construct SRL, iar sediul societății va fi pe strada Ion Roată, din municipiul Constanța.
 
Urmare a acestor modificări, capitalul social va fi de 12.000.000 lei, și va fi deținut astfel:
  • Headstone Holdings LTD – care va deține 11.990.000 lei din capitalul social, adică 99,917%
  • Maria-Sonia Lazăr – care va deține 10.000 lei, adică 0,083%
Maria Sonia Lazăr a fost împuternicită pentru a semna actul constitutiv actualizat, precum și a oricăror acte adiționare, rectificări, în condițiile pe care le va considera de cuviință și pe care le va negocia, având puteri depline în acest sens.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii