Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Consiliului Local, Edilitar Divers Topalu, şi-a schimbat administratorul. Iată cine va conduce societatea!

ro

21 Sep, 2016 00:00 2205 Marime text
Consiliul Local Topalu, asociat unic al SC Edilitar Divers Topalu SRL, având sediul social în localitatea Topalu, strada Preot Luca Nicolae, reprezentată de împuternicitul Valentin Stanciu, primarul comunei Topalu, deţinând un număr total de 100 de părţi sociale reprezentând 100% din capitalul social al societăţii, a decis revocarea administratorului Zanfirel Panciu şi numirea în locul său a lui Viorel Simion, tot din localitatea Topalu. Noul administrator are puteri depline începând cu 1 septembrie, timp de patru ani de acum înainte. Decizia a fost publicată pe 19 septembrie în Monitorul Oficial.
 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea Edilitar Divers Topalu SRL a fost înfiinţată în 2010 şi are un capital social de 1.000 de lei, integral vărsat, compus din 100 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare. Unicul asociat al societăţii este Consiliul Local Topalu, reprezentat prin Zanfirel Panciu, firma fiind administrată de Viorel Simion. Conform codificării din Registrul Comerţului, societatea Edilitar Divers Topalu SRL se ocupă de captarea, tratarea şi distribuţia apei.
 
Pesedistul Zanfirel Panciu figurează în datele Registrului Comerţului ca asociat în societatea Consiliului Local Topalu. La rândul său, Viorel Simion figurează ca asociat în cadrul a două societăţi: Euro Top Trade SRL, radiată, şi Leroiv, de asemenea aflată în lichidare şi radiată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii