Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Finul familiei Reghecampf, consilierul ministrului Monica Anisie

ro

21 Nov, 2019 12:04 2460 Marime text
Potrivit presei centrale, ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat în această dimineață că l-a numit pe Bogdan Steriopol în funcția de consilier în cadrul ministrului, acesta urmând să se ocupe de domeniul Educație Fizică și Sport.
 
Declarația a fost făcută la sediul Federației Sindicatelor Libere din Învățământ, acolo unde Monica Anisie a participat la deschiderea unui congres internațional pentru copiii cu cerințe educaționale speciale.
 
"Bogdan Steriopol este un consilier în cadrul Ministerului Educaţiei. De câteva luni nu mai există în cadrul ministerului un inspector pentru Educaţie fizică şi sport, aveam nevoie de câteva idei pe tema aceasta, pentru că la audierile pe care le-am avut de dinainte de numire am fost întrebată de multe ori despre părerea mea de a introduce ore de Educaţie fizică şi sport în planurile cadru, deci suplimentarea aceasta, şi am zis că atâta timp cât în Ministerul Educaţiei nu există o persoană care să cunoască domeniul respectiv, eu sunt profesor de Limba şi literatura română, am identificat o persoană care să şi cunoască domeniul, dar care să aibă şi abilităţi de comunicare în sensul acesta", a afirmat Monica Anisie, citează presa centrală.

 "Sunt aici pentru a clădi viitorul copiilor din România", își explică poziția de consilier Bogdan Steriopol.


Bogdan Steriopol este cunoscut drept ziartist la publicațiile de sport, încă din anii 2000, mai exact, acesta a scris pentru Pro Sport, Gazeta Sporturilor și Fanatik, după care, Steriopol a devenit un apropiat al familiei Reghecampf.

Acesta a fost mai întâi, un ajutor pentru Anamaria Prodan în transferul unor fotbaliști, iar mai apoi, Steriopol a devenit chiar el impresar.
 
În anul 2014 a fost nășit de Laurențiu și Anamaria Prodan.

La patru ani de la cununia religioasă, potrivit presei centrale, fostul jurnalist a devenit activ în politică, intrând în PNL.

Sursă foto: Facebook/Monica Cristina Anisie + Bogdan Steriopol
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii