Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Finlanda nu i-a priit şi s-a întors în ţară! Fostul deputat Remus Cernea devine antreprenor. Îşi deschide o afacere la Constanţa!

ro

14 Jan, 2019 00:00 4863 Marime text
La sfârşitul anului trecut, fostul parlamentar constănţean Remus Cernea a înmatriculat la Oficiul Registrului Comerţului societatea „Green Vegan” cu răspundere limitată. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Ecaterina Varga, având ca obiect de activitate „restaurante“. Capitalul social al societăţii este de 200 de lei, iar Remus-Florinel Cernea este unic asociat şi administrator al firmei, potrivit Monitorului Oficial al României, Partea a IV-a, a prezentului extras.
 
„Compania Green Vegan va oferi în primă fază street food vegan pe litoral, la rulote alimentate cu panouri solare. Voi direcționa profiturile înspre protecția delfinilor“, a anunțat Remus Carnea într-o postare pe pagina sa de Facebook. Afacerea va funcționa la Constanța începând cu 1 februarie.
 
După ce a încheiat socotelile cu politica, Cernea vrea să-şi încerce acum norocul ca antreprenor. Acesta se pare că a preferat să se întoarcă în ţară şi a absolvit cursurile Şcolii Creatorilor de Afaceri.
 
Vă reamintim că, în luna iunie 2018, fostul deputat de Constanţa - întâi pe listele USL, din partea Partidului Verde, ulterior, neafiliat independent - Remus Cernea anunţa că a decis să părăsească România printr-un anunţ făcut pe pagina sa de Facebook: „După 20 de ani de eforturi pe care le-am dedicat schimbării în România, voi face acum tot mai mult pasul şi spre acţiuni care vizează întreaga umanitate, nu doar o ţară. În cursul după-amiezii de mâine voi pleca în Finlanda, unde mă voi angrena pentru o perioadă mai lunga în proiecte creative care au legătură şi cu România, dar nu numai. Biletul de avion este doar dus. Îmi doresc sa revin la un moment dat, îmi doresc să pun umărul din nou la ridicarea României”, spunea la momentul plecării fostul politician.
 
Remus Cernea a fost parlamentar de Constanţa între anii 2012 si 2016 (deputat),  pe listele USL. În luna ianuarie 2014 a demisionat din grupul parlamentar PSD, activând în continuare ca deputat independent. Ca membru al alianței USL a făcut parte timp de trei luni în grupul parlamentar PSD din care a ieșit în aprilie 2013, imediat ce premierul de la acea vreme, Victor Ponta a anunțat că va susține proiectul minier de la Roșia Montană și a devenit una dintre cele mai cunoscute voci ale opoziției la USL.
 
Citeşte şi:
 
Un fost parlamentar de Constanța părăsește România. Iată ce mesaj a postat acesta pe pagina de socializare

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristea eugen 14 Jan, 2019 17:55 si asta credea ca umbla renii cu covrigii in coada in FINLANDA sau in WEST