Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Finanțator al echipei Tomitanii Constanța Una din firmele lui Adrian Istrate-Scrădeanu și-a schimbat numele. Date oficiale

ro

04 May, 2020 00:00 3896 Marime text

Firma de shipping în care afaceriștii constănțeni Adrian Istrate-Scrădeanu, ce și-a legat numele de sprijinul financiar acordat de-a lungul timpului echipei de rugby Tomitanii Constanța, și Liviu Octavian Dragomir sunt asociați cu elvețianul Deniz Selim Makzume și-a schimbat numele.
Astfel, noua denumire a societății Land Air Maritime Transport SRL este MLH Shpping Agency, potrivit datelor puse la dispoziție de Monitorul Oficial al României. În anii 2017 și 2018 firma a fost pe minus, însă datele pentru anul 2019 nu au fost prelucrate încă în actele oficiale publice. Obiectul principal de activitate al societății este reprezentat de „alte activități anexe transporturilor“.
În Monitorul Oficial al României a fost publicată Hotărârea nr. 6 a Adunării Generale a Asociaților firmei Land Air Maritime Transport SRL. Odată cu publicarea acestei hotărâri și cu înscrierea acesteia în Registrul Comerțului, numele firmei a fost modificat. Astfel, se arată în actul oficial că asociații Deniz Selim Makzume, cetățean elvețian, alături de constănțenii Liviu Octavian Dragomir și Adrian Istrate-Scrădeanu, au decis „schimbarea denumirii societății din «Land Air Maritime Transport» SRL în «MLH Shipping Agency» SRL, conform dovezii de disponibilitate a firmei nr. 3096 din data de 15 ianuarie 2020 eliberată de Ministerul Justiției – Oficiul Național al Registrului Comerțului“.

Cifre și firme


În datele deținute de Registrul Comerțului a fost deja operată această schimbare a denumirii, așa încât firma figurează deja cu noul nume. Potrivit ONRC, consultat la data de 3 mai 2020, firma a fost înființată în București, în anul 2016 și are ca obiect principal de activitate „alte activități anexe transporturilor“.
Acțiunile sunt împărțite între cetățeanul elvețian Deniz Selim Makzume, ce deține 60%, și constănțenii Liviu Octavian Dragomir și Adrian Istrate-Scrădeanu, fiecare cu câte 20%. Calitatea de administrator îi revine lui Liviu Octavian Dragomir.
Activitățile secundare, 26 la număr, includ transporturi de marfă pe cale ferată, transporturi maritime și costiere de pasageri ori de marfă, transporturi aeriene de pasageri ori de marfă, depozitări, manipulări, diferite tipuri de comerț, ori activități de închiriere a diferitelor mașini, ori echipamente de transport pe apă, aerian etc..
Firma are un punct de lucru în Portul Constanța Sud Agigea.
În anul 2017, societatea a avut o pierdere netă de 131.443 de lei, un salariat și o cifră de afaceri netă de 414.465 de lei. În 2018, pierderea netă a fost de 76.076 de lei, numărul salariaților a rămas 1, iar cifra de afaceri netă a fost de 268.597 de lei.
Așa cum am menționat, numele lui Adrian Istrate Scrădeanu este legat de clubul de rugby Tomitanii Constanța, dar și de societățile Airborne Global Services, Aviation Services (radiată), Conavis SRL (radiată), DTS Logistic Services SRL, Framro Outdoor SRL (radiată), Sea Land Carriers SRL şi Silk Route Shipping SRL.

Citește și:

Cu Adrian Scrădeanu Istrate asociat, SC Aviation Services CND - SRL, dizolvată şi radiată din Registrul Comerţului

Orient Cargo Control SRL, controlată de patru constănţeni, şi-a schimbat sediul social
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii