Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivitatea Topul firmelor din judeţul Constanţa 2019, organizată de CCINA, în online

ro

08 Dec, 2020 00:00 1852 Marime text
  • Festivitatea „Topul firmelor din judeţul Constanţa” 2019, ediţia a XVII-a, are loc joi, 10 decembrie 2020, ora 11.00
  • Noutatea din acest an este că se va desfășura, exclusive, online

Întrucât condiţiile epidemiologice actuale nu permit organizarea, în formatul obişnuit, a festivităţii „Topul firmelor din judeţul Constanţa 2019”, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa invită firmele constănţene la un eveniment online, pe 10 decembrie, de la ora 11:00.

Festivitatea poate să fie urmărită prin accesarea site-ul CCINA Constanţa https://www.ccina.ro/ sau pe adresa de facebook a CCINA https://www.facebook.com/CCINACTA.

În cadrul festivităţii „Topul firmelor din judeţul Constanţa”, aflată la a XXVII-a ediţie, vor fi acordate 135 diplome de excelenţă pentru firmele clasate pe primul loc la ultimele 5 ediţii ale Topului Judeţean (2015, 2016, 2017, 2018, 2019) şi vor fi menţionate 704 firme care s-au clasat pe locul 1 în clasament.

Cu această ocazie, va fi lansat Catalogul „Topul firmelor din judeţul Constanţa pe anul 2019”, care cuprinde informaţii despre 1.549 firme clasate pe primele 3 locuri, în cadrul fiecărui subdomeniu de activitate, precum şi clasamentele cu primele 100 de firme, după cifra de afaceri şi după profitul din exploatare. Metodologia de realizare a Topului este disponibilă pe site-ul CCINA Constanţa.

Clasificarea s-a realizat după domeniul principal de activitate, reflectat de codul CAEN de patru cifre al activităţii preponderent efectiv desfăşurate şi declarate, pe propria răspundere, în situaţiile financiare pentru anul anterior. S-au luat în considerare şapte domenii principale de activitate.

Pentru realizarea topului judeţean al societăţilor au fost prelucrate, utilizând o platformă online naţională, creată de Camera de Comerţ şi Industrie a României (C.C.I.R.), datele conţinute în bilanţurile financiar – contabile depuse de societăţile din judeţul Constanţa, pentru activitatea desfăşurată în cursul anului 2019.

Clasificarea întreprinderilor pe clase de mărime s-a realizat în conformitate cu prevederile Legii nr. 346/2004 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, cu completările şi modificările ulterioare, care stabileşte şi criteriile de încadrare a societăţilor în fiecare tip de întreprindere: microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari şi întreprinderi foarte mari.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii