Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fermă de rațe în Seimenii Mici din județul Constanța

ro

25 May, 2019 00:00 2433 Marime text
Natural Duck Land SRL, firma care solicitase de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța aviz de mediu pentru proiectul „Construire de fermă rațe pentru reproducție“, a primit răspuns de la agenția de mediu.
 
Astfel, APM Constanța a anunțat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire de fermă rațe pentru reproducție“, propus a fi amplasată în localitatea Seimenii Mici din județul Constanța. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate Ia sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța, de luni până vineri. De asemenea, publicul interesat poate înainta comentarii și observații la proiectul deciziei de încadrare.
 

Natural Duck Land SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înființată în anul 2018, firma are sediul social în satul Seimenii Mici, comuna Seimeni. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Stanciu Iuliana-Magdalena este asociat unic și administrator al firmei care se ocupă de creşterea păsărilor.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii