Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeia de 50 de ani rănită grav în accidentul de ieri din Staţiunea Mamaia a murit la spital. În accident a fost rănit şi soţul ei şi nepoata de cinci ani (galerie foto)

ro

01 Jul, 2017 15:32 25600 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc ieri după amiază în staţiunea Mamaia. Trei persoane au fost lovite în plin de o maşină în timp ce traversau strada regulamentar pe marcajul pietonal. Din păcate, femeia de aproximativ 50 de ani, care a fost rănită cel mai grav a murit pe masa de operaţie.

Leziunile suferite au fost foarte grave iar cu toate eforturile depuse de cadrele medicale nu s-a mai putut fcae nimic pentru a-i fi salvată viaţa. 

Reamintim că în accident au fost rănite trei persoane:
 
-un copil constient,TCC,contuzii membre inferioare
 
-un barbat,aproximativ 50 ani,trauma minora,membre inferioare
 
-o femeie,aproximativ 50 ani,confuza,TCC,traumatism membre inferioare,dispnee. Starea femeii este destul de gravă, aceasta fiind intubată în stare critică.
 
Toti 3 au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii şi tratament medical de specialitate.
 
Accidentul rutier a avut loc în zona Scandinavia. Traficul în staţiunea Mamaia s-a desfăşurat cu dificultate până la finalizarea cercetărilor. 

În sprijinul victimelor a sărit şi actorul şi cântăreţul, Dorian Popa care se afla întâmplător în zonă. 

Citeşte şi: 

UPDATE. Accident rutier în Staţiunea Mamaia. Trei persoane au fost rănite pe trecerea de pietoni. Printre acestea şi un copil (galerie foto + video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii