Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Felix Stroe, senator PSD de Constanța - „Guvernul Cîțu este istorie! O istorie tristă și rușinoasă. Nu mai e nimic de spus”

ro

05 Oct, 2021 16:52 1609 Marime text
  • Guvernul condus de Florin Cîțu a picat după ce moțiunea de cenzură a trecut.

Parlamentarii de Constanța au participat la vot. Felix Stroe, senator PSD de Constanța a declarat următoarele:
 

„Guvernul Cîțu este istorie! O istorie tristă și rușinoasă. Nu mai e nimic de spus.

Țin doar să repet argumentele pentru care acest guvern trebuia să plece, așa cum au fost enumerate de președintele PSD, Marcel Ciolacu:

"Ați jucat golf cu viețile românilor! Sub patronajul lui Iohannis și al PNL, românii mor carbonizați în spitale!
După 7 ani de mandat, șeful statului- Klaus Iohannis, ne spune relaxat că statul a eșuat! Așa este! În "Guvernul meu" românii au ajuns să moară arși în spitale! Nu o dată, nu de două ori, ci de 12 ori la rând! 12 tragedii și zeci de oameni care au murit nevinovați din cauza incompetenței voastre.
Acest sistem patronat de PNL a omorât oameni nevinovați!
Statul a eșuat pentru că românii au ajuns să se teamă de lucrurile care ar trebui să-i salveze! Românilor le este frică să mai meargă la spital! Aici ați adus statul, domnilor Iohannis și Cîțu!
Guvernarea voastră a eșuat! Voi sunteți reprezentanții statului. Voi trebuia să aveți grijă de români. Voi ați eșuat! Tu – Florin Cîțu, ai eșuat big time!
România eșuată este singurul proiect politic care va rămâne în urma guvernării PNL! În rest doar tristețe și dezolare! Să vă fie rușine !
(...)
Ați inaugurat fără rușine valul 4 cu 5 mii de peneliști la Congresul vostru penibil!
În frunte cu Iohannis, ați sfidat toate regulile! Ați încălcat legea și bunul simț. Iar acum mai aveți tupeul să ne cereți responsabilitate și să băgați noi restricții?! Cine vă mai crede, domnule Cîțu?!
Ați distrus campania de vaccinare. Iar acum îi faceți pe români proști că nu se vaccinează. Dar testarea de ce ați scos-o, domnule Cițu?! Vă răzbunați pe români și le încălcați toate drepturile fundamentale!


Ați scos România din Europa!

Nu sunteți fantastic. Nu sunteți wow. Sunteți doar total rupt de realitate și de problemele oamenilor. Nu cu o sută de lei ca Ceaușescu o să vă salvați. Nu merge! Ați ajuns cel mai detestat om din România! Acasă!
Domnule Cîțu, am înțeles cu toții că nu știți cât costă pâinea, pentru că nu consumați. Între noi fie vorba, chiar sunt curios ce consumați dvs...poate ne spuneți azi.
Dar că facturile românilor se dublează, vă pasă?! Știți acest lucru?! Știți că pacienții cronici nu au DIN NOU acces la tratament?! Vă pasă?! Vă pasă că 88 la sută dintre bolnavii de cancer aflați sub tratament în 2019 au murit în mai puțin de un an?
Vreți să repetați strategia asta criminală și acum? Vreți să moară lumea în case de frig la iarnă, domnule Cîțu?!
(...)
Oamenii nu au nevoie de super- eroi închipuiți, ci de salarii și pensii decente! Oamenii au nevoie de căldură și apă caldă! Oamenii au nevoie de spitale și școli decente! Oamenii au nevoie de respect și de un guvern responsabil! Oamenii s-au săturat de voi!
Acest Guvern a mințit, a furat și a distrus România!Acest Guvern a împrumutat miliarde de euro, dar în continuare românii suferă de foame și frig.

Joaca de-a Dumnezeu a domnului Cîțu cu viețile și sănătatea românilor trebuie să înceteze astăzi!"



Numărul total de deputați și senatori a fost de 466, numărul total de deputați și senatori prezenți - 318, numărul total de voturi - 281, număr de voturi anulate 0, număr total de voturi exprimate - 281.
 

Voturile exprimate pentru moțiunea de cenzură – 281, cel mai mare număr de voturi „pentru”, în vederea demiterii unui guvern, în România.

Astfel, moțiunea de cenzură a fost adoptată cu votul majorității senatorilor si deputaților.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii