Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Federația Română de Canotaj modernizează Centrul Olimpic de la Năvodari. Cât este investiția (document)

ro

30 May, 2020 00:00 2294 Marime text
  • Federația Română de Canotaj va moderniza Centrul Olimpic de la Năvodari
  • Va fi supraetajat cu un etaj
Federația Română de Canotaj organizează o licitație pentru atribuirea unui contract aferent achiziției serviciului de lucrări de reparații, modernizare și supraetajare centrul olimpic din Năvodari.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 16 iunie 2020, iar valoarea estimată este de 1.327.509,07 lei. Obiectul contractului constă în extinderea funcțiunii actuale pentru creearea de noi spații și noi destinații astfel: Sală de recuperare cu saună și dușuri,  Grupuri sanitare, Sală de masaj cu duș și chiuvetă, Sală de relaxare și socializare. Se va realiza o scară metalică între etajul 3 și etajul 4. Se vor extinde instalațiile electrice de curenți tari și curenți slabi, sanitare, termice.
Persoanele care dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele: Sandu Pop-secretar general; Roxana Petrescu-contabil șef; Elisabeta Lipa-președinte; Adrian Poeana-vicepreședinte; Viorica Chermeș -membru comitetul executiv; Gheorghe Iordache - membru comitetul executiv; Zlatomir Balojin - membru comitetul executiv; Valentin Gavril - membru comitetul executiv; Călin Șerban - membru comitetul executiv; Emilian Curteanu- membru comitetul executiv. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii